Personbil-, 4x4- og varebildekk

Oppdag hele sortimentet

This image shows a bird's-eye view of a picturesque landscape with a city in the distance and a winding empty road.
Turanza
Full kontroll, selv på en regnfull dag
Turanza er en førsteklasses sommerdekkserie for touring som gir sjåfører trygghet og kontroll, for å hjelpe dem med å mestre forholdene både ved våt og tørr veibane.
Blizzak
Full kontroll, hele vinteren
Blizzak er en vinterdekkserie som dekker milde, moderate og tøffe vinterforhold. Sjåfører kan stole på at Blizzak overvinner uforutsigbart vintervær så de kommer trygt frem.
Potenza
Full kontroll, Opplev mer
Potenza er Bridgestones spesialserie for ytelsessegmentet. Oppnå maksimal kurvestabilitet, stabilitet ved kjøring i rett linje og tørrbremsing for den ultimate kjøreopplevelsen.
Dueler
Full kontroll, uansett terreng
Dueler er en dekkserie for vei- og terrengbruk som takler det meste. En robust serie som beskytter sjåfører når de overvinner utfordrende terreng og værforhold.
Duravis
Full kontroll, ta forretningene dine videre
Duravis, et smart valg både for kommersielle bilparker og private varebileiere. Reduser kostnadene, øk forretningseffektiviteten og ha full kontroll året rundt med samme dekksett.
Ecopia
Banebrytende drivstoffeffektivitet og veigrep på våt vei
Ecopia prioriterer drivstoffeffektivitet uten å gå på akkord med ytelse. Ultralav rullemotstand gjør alle kjøretøy mer drivstoffeffektive samtidig som det gir en komfortabel reise.

Hvor kan du kjøpe Bridgestone-dekk

Fyll inn postnummer eller by for å finne nærmeste forhandler

Finn din nærmeste dekkforhandler Finn din nærmeste dekkforhandler
This image shows an empty road in a green landscape.