Fuelcare

Oppdag Fuelcare, løsningen vi har utviklet spesielt for å redusere drivstofforbruket, CO2-utslippene og de totale eierskapskostnadene for flåten din.

Bildet viser en lastebil på motorveien. Den bruker FuelCare, et Bridgestone-verktøy som gir bedre drivstoff-kontroll.
Lær mer om hvordan dekkhåndtering kan påvirke drivstofforbruket
Finn den ideelle balansen mellom dekkostnader og drivstoffutgifter
Kutt drivstoffutgifter, TCO og CO2-utslippr med opptil 10 %

Hva Fuelcare kan gjøre for deg

Bildet viser FuelCare-nettbrettet og simulatoren.

Informasjon om dekkenes TCO

Flåter bruker opptil 20 ganger mer på drivstoff enn på dekk. Men dekk kan ha stor innvirkning på drivstoffutgiftene. Fuelcare viser deg hvordan dekkene påvirker flåtens drivstofforbruk, og hva du kan gjøre for å maksimere besparelsene.
Bildet viser Duravis R002 og Ecopia H002.

Det riktige valget for din bedrift

Korte turer med mange leveringer eller lange reiser - våre dekk er best i klassen og sparer drivstoff uten at det går på bekostning av holdbarheten og sikkerheten. Med Fuelcare kan du vurdere hvilke dekk som er riktig for hvert enkelt kjøretøy, basert på kjøremønster og drift.
Bildet viser et flåtekjøretøy på en bensinstasjon på en motorvei og solnedgang i bakgrunnen.

Få oversikt over drivstoffbesparelsene dine

Fuelcare bruker telematikk og driftsdata for å forutsi, overvåke og beregne drivstoff- og CO2-besparelsene du kan oppnå. Hastighet, akselerasjon og oppoverbakker er faktorer som verktøyet tar hensyn til i beregningen av dekk-relaterte besparelser.
Dette nærbildet viser overvåknings-, vedlikeholds- og forvaltningsaspektene som påvirker ytelsen til dekkene i flåten din.

Proaktivt dekkvedlikehold

Proaktivt vedlikehold er avgjørende for å bevare dekkets drivstoff-besparende egenskaper. Bridgestones servicenettverk med 2100 partnere og Tirematics-løsningene sørger for en komplett dekkservice slik at dekkene dine kan yte maksimalt.
Webfleet - Bildet viser en flåteadministrator som sitter ved skrivebordet og jobber med data for Webfleet-løsningene.

Oppnå enda flere fordeler

I tillegg til dekkforvaltningsløsningen, gir Fuelcare deg muligheten til å øke besparelsene ytterligere, ved å forbedre kjørestilen, i valg av ruter, samt automatisk drivstoffsporing med WEBFLEET. Vår alt-i-én-løsning gir deg maksimal inntjening på en enkel måte.