Battlax s23 NYHET

Sport MOTORSYKKELDEKK
alt text
Dra for å rotere dekket

Battlax s23 NYHET

Sport MOTORSYKKELDEKK
Dra for å rotere dekket
  • Superior kantgrep ved høy hastighet i sving
  • 4% raskere rundetid på våt vei
  • 3% kortere bremselengde på våt vei
  • 8% flere kilometer og levetid
  • Den nye referansen innen hypersport
Les mer Les mindre

LAST NED Battlax s23 Tabell dekkdimensjoner

Last ned tabell for S23 dekkdimensjoner

Teknologi

3LC

3-LAGS GUMMIBLANDING

Bridgestones avanserte 3-lags gummiblandingsteknologi for ditt framdekk. Den harde doble gummiblandingen i midten av mønsteret gir deg stabilitet ved hard bremsing, linjær håndtering og mange km. På skuldrene er blandingen myk og klebrig for maksimalt grep ved nedlegg ...helt opp til full vinkel.

5LC

5-LAGS GUMMIBLANDING

Utviklet eksklusivt av Bridgestones MotoGP-ingeniører, har denne unike 5-lags gummiblandingsteknologien for bakdekk 3 forskjellige blandinger. Gummiblandingen er hard i slitebanesenter for ekstra stabilitet, linjær håndtering og høy kjørelengde. En middels blanding på skuldrene gir deg maksimal trekkraft ved halvt nedlegg for tidlig akselerasjon ut av svinger. Og med den superklebrige kanten kan du ta dype nedlegg med full selvtillit. Eksepsjonell teknologi for en eksepsjonell tur!

MONO SPIRAL (MS) BELTE

GÅR KJØLIGERE, BEDRE STABILITET

Lett og slitesterk kord, viklet rundt dekkets omkrets for å gi jevt grep. Dette bidrar til høy ytelse med vektredusjon, forbedret grep. rotasjonsstabilitet, høy hastighets ytelse og demping.

HIGH TENSILE SUPER PENETRATED CORD (HTSPC)

BEDRE ALL-AROUND HÅNDTERING

Stålkordmateriale er laget av individuelt gummisolerte indre filamenter med høy varmeledningselementer for å forbrede varmeoverføringen og redusere utblåsing. Dette fremhever stabilitet, grepabsorpsjon og levetid.

RC POLYMER

MER SELVSIKKER VEIKONTAKT

RC POLYMER forbedrer dekkenes slitestyrke, og silika er effektivt for ytelse på vått underlag. RC POLYMER, utviklet ved bruk av Bridgestones nøkkelteknologi NanoPro-Tech®, bidrar til forbedret ytelse på våt vei og økt levetid.

SILICA RICH EX FOR FRONTDEKK

BEDRE GREP PÅ FORHJULET

Ytelsen under våte forhold forbedres ved å øke sillica, sammenlignet med konvensjonell SILICA RICH.

NANOPRO-TECH™

BEDRE GREP, LENGRE LEVETID

Bridgestones NanoPr-Tech™ -teknologi optimaliserer dekkytelsen på molekylært nivå. Dette bidrar til å redusere friksjon, varme og mønsterdeformasjon under dekkrotasjon, noe som gir bedre slitegrep og lengre levetid.

PULSE GROOVE

BETTER VÅTTYTELSE

Mønsterspordesign som kombinerer pulsformede spor med små senteravledere. Dette utjevner vannstrømmen og optimaliserer strømningshastigheten. Resulterer i økt vanndrenering, bedre grep og vedheft under våte forhold og mindre skliforhold.

Find a dealer

Search for a dealer in your area by filling in your postcode or city

Use my current location

No results

alt text

EXPLORE MORE